“Υποκλοπή” σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη! 15χρονοι «παρακολουθούσαν» το KKE; - BINTEO

0



Στη Βουλή έφτασε το θέμα των πρόσφατων καταγγελιών του ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές, με την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας να καλεί τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστο Ζαμπίρα, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη της για τυχόν εξελίξεις.

Παφίλης: «Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν προβλήματα στο τηλεφωνικό κέντρο στον Περισσό. Καλούσε κάποιος με απόκρυψη και όταν απαντούσαμε στο ακουστικό απαντούσε ταυτόχρονα η ΝΔ, το Ποτάμι ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε συνακρόαση με άλλους και άλλα 3 κόμματα. Θεωρήσαμε σκόπιμο να καλέσουμε τον ΟΤΕ και να αναφέρουμε βλάβη. Είδαμε όμως ότι το θέμα συνεχίστηκε. Το πρωί το είπαμε το απόγευμα συνεχίστηκε. Με αποτέλεσμα να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους των κομμάτων για να κάνουν έλεγχο και στα δικά τους κέντρα. Η εκτίμησή μας είναι ότι υπάρχει 3ο κέντρο που οργανώνει αυτά τα πράγματα.»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ερμήνευσε το περιστατικό ως αποτέλεσμα της δυνατότητας συγχώνευσης κλήσεων που έχουν οι εταιρείες τηλεφωνίας και μάλιστα ανέφερε ότι κάποια δεκαπεντάχρονα έκαναν πλάκα στο ΚΚΕ.

Κασιδιάρης: «κάθε εταιρεία έχει την υπηρεσία της συγχώνευσης κλήσεις. Κάποιος πιτσιρικάς της 5ης Δημοτικού τους έκανε φάρσα. Θα σας το αποδείξω τώρα με το κινητό μου. Θα συνδέσω τώρα το κέντρο της Χρυσής Αυγής με το κέντρο του ΚΚΕ για να μιλήσουμε.»

Μάλιστα ο κύριος Κασιδιάρης προχώρησε και σε επίδειξη αυτής της δυνατότητας καλώντας από το κινητό του πρώτα το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ και μετά το τηλεφωνικό κέντρο της χρυσής Αυγής και βάζοντας τους δυο υπάλληλους που σήκωσαν τα τηλέφωνα να συνομιλήσουν και πλησίασε το τηλέφωνο στο μικρόφωνο για να ακούγεται στην αίθουσα.



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "“Υποκλοπή” σε ζωντανή σύνδεση στη Βουλή από τον Ηλία Κασιδιάρη! 15χρονοι «παρακολουθούσαν» το KKE; - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator