1000 μερίδες φαγητό από την «ΠΙΕΤΡΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.» στη «Θεοπροσφορά» της Μητρόπολης Κορίνθου

0Το πρόβλημα της προσφοράς ενός ζεστού και αξιοπρεπούς γεύματος για τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς, όπως είναι φυσικό, οι εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οικειοθελώς στα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεώς μας αυτές τις δύο ημέρες θα βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, ήρθε να λύσει η γνωστή εταιρεία εστίασης «ΠΙΕΤΡΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.» μέσω της πρωτοβουλίας των ιδιοκτητών της να καλύψουν τις ανάγκες σε μερίδες φαγητού, περίπου χίλιες, στα γεύματα Αγάπης της Ι. Μητροπόλεώς μας και συγκεκριμένα στον Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Κιάτου και στον Ι. Ναό Παναγίας Γιάτρισσας Λουτρακίου.

Η εθελοντική αυτή πρωτοβουλία των ΑΦΩΝ ΠΙΕΤΡΗ προστίθεται σ᾿ αυτή των εθελοντών επιχειρηματιών, και βεβαίως όχι μόνο της περιοχής μας, που αποδέχονται την φιλανθρωπική και Κοινωνική προσφορά της Ι. Μητροπόλεώς μας και την συνδράμουν και την ενισχύουν, ως γνήσιοι «μαθητές» του Χριστού που πραγματοποιούν τον λόγο Του «ἐπείνασα γὰρ καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν» (Ματθ. κε΄, 35). Όσοι περισσότεροι μιμητές και συνοδοιπόροι βρεθούν στον ίδιο δρόμο, αυτόν της προσφοράς, τόσο περισσότερο θα δίδονται, έστω και μικρές δόσεις χαράς και ελπίδας, θα απαλύνεται, έστω και ελάχιστα, ο πόνος πολλών αναξιοπαθούντων, αλλά και θα δηλώνεται προς όλους το ενδιαφέρον, η εμπιστοσύνη και η αγάπη του ενός για τον άλλον, γεγονός που φαντάζει δυστυχώς τόσο μακρινό στις μέρες μας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1000 μερίδες φαγητό από την «ΠΙΕΤΡΗΣ - ΕΣΤΙΑΣΗ Α.Ε.» στη «Θεοπροσφορά» της Μητρόπολης Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator