Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς - Ένταση και στη Θεσσαλονίκη (videos)

0Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνουν πλειστηριασμοί, οι οποίο τελικά ματαιώθηκαν – Άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να εμποδίσουν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων να ανοίξουν πανό στην είσοδο της ΤτΕ στη Θεσσαλονίκη

Στην ματαίωση δυο πλειστηριασμών, οι οποίοι δεν αφορούσαν πρώτη κατοικία, προχώρησαν το κίνημα «Δεν πληρώνω», η Λαϊκή Ενότητα και το ΕΠΑΜ στο ειρηνοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μικροένταση κατά στην είσοδο των συμβολαιογράφων στην αίθουσα 9 του Ειρηνοδικείου Αθηνών, συγκεκριμένα οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να βγάλουν έξω από τη δικαστική αίθουσα τον συμβολαιογράφο, σε αντιδικία μεταξύ δύο ιδιωτών, για την οποία θα έβγαινε σε πλειστηριασμό μία γκαρσονιέρα.

Οι ίδιοι απέτρεψαν και τον πλειστηριασμό ακινήτου, που αφορούσε σε αντιδικία τράπεζας με ιδιώτη.

Ένταση ωστόσο επικράτησε και έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, όταν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να ανοίξουν πανό στην είσοδο της τράπεζας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, άνδρες της αστυνομίας που είχαν παραταχθεί στο σημείο δεν επέτρεψαν αρχικά στους συγκεντρωμένους να ανοίξουν το πανό τους, ωστόσο, οι ίδιοι, σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και φωνάζοντας συνθήματα, άνοιξαν τελικά το πανό μπροστά στο υποκατάστημα.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πεδίο μάχης το Ειρηνοδικείο Αθηνών για τους πλειστηριασμούς - Ένταση και στη Θεσσαλονίκη (videos)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator