Σκληρή απάντηση του Αλ. Πνευματικού στον Τατούλη: Είσαι ψεύτης - Να είστε προσεκτικοί εκεί στο "σουλτανάτο" (video)

0O Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός για άλλη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του και επέρριψε ξεκάθαρα τις ευθύνες στον Πελοποννήσου Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τη διαχείριση των απορριμμάτων, και δήλωσε:

Να είστε προσεκτικοί εκεί στο "σουλτανάτο" της Περιφέρειας. Ούτε τα εκλογικα δικαιωματα δεν έχετε αν γίνουν εκλογές σε ένα χρόνο....

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη..http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκληρή απάντηση του Αλ. Πνευματικού στον Τατούλη: Είσαι ψεύτης - Να είστε προσεκτικοί εκεί στο "σουλτανάτο" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator