ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΖΗΡΙΔΟΥ: Η όμορφη πιλότος ελικοπτέρου UH-1 Huey που εντυπωσίασε στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, υπάρχει ένα πρόσωπο από τη στρατιωτική παρέλαση, κυρίως της Θεσσαλονίκης, που κλέβει την παράσταση. Έτσι και εχθές, εντύπωση προκάλεσε η όμορφη πιλότος ελικοπτέρου UH-1 Huey όπου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, πραγματοποίησαν χαμηλή πτήση στον εναέριο χώρο της συμπρωτεύουσας και όλοι μαζί απέσπασαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά στον ουρανό της παραλιακής λεωφόρου εμφανίζονται τα πρώτα πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Οι τηλεοπτικοί φακοί αμέσως στρέφονται σε αυτά, ενώ ο κόσμος σηκώνει ψηλά τα μάτια του. Ξαφνικά μια από τις κάμερες που ήταν τοποθετημένη σε ένα ελικόπτερο UH-1 Huey, μεταδίδει εικόνα από το πιλοτήριο.

Στη θέση ενός εκ των δύο πιλότων κάθεται μια όμορφη, νεαρή γυναίκα, η Αρχιλοχίας Μαρία Ζηρίδου. Η όμορφη Θεσσαλονικιά με το που τελείωσε τη Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) αμέσως τοποθετήθηκε στην Αεροπορία Στρατού.
Αφού εκπαιδεύτηκε στις πτήσεις των ελικοπτέρων και πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμασίες αυτή τη στιγμή είναι συγκυβερνήτης ελικοπτέρου στο 3ο Τάγμα Ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΖΗΡΙΔΟΥ: Η όμορφη πιλότος ελικοπτέρου UH-1 Huey που εντυπωσίασε στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator