ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ - PICs

0


Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, διοργάνωσε μια εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

Στην Κόρινθο, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, για 7η συνεχή χρονιά, στον πεζόδρομο Κολοκοτρώνη, έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη, από την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας.

Μητέρες θηλάζουσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι, φίλοι και συγγενείς, συγκεντρώθηκαν και υποστήριξαν το δικαίωμα του παιδιού στο θηλασμό, ένα δώρο της φύσης τόσο μοναδικό!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ - PICs"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator