Τιτάνια γκάφα Παπαδημούλη: Πόσταρε άρθρο που δεν διάβασε και εξισώνει τον Τσίπρα με τον Τραμπ

0



O Αντώνης Πανούτσος ξετρύπωσε απίστευτη γκάφα του Παπαδημούλη

Βιάστηκε ο Παπαδημούλης να ποστάρει στο Twitter ένα άρθρο που νόμιζε πως κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αν κάποιος το διαβάσει προσεκτικά θα διαπιστώσει πως εξισώνει τον Τσίπρα με τον Τραμπ!

Ο Παπαδημούλης φαίνεται πως δεν διάβασε το άρθρο όλο και κοίταξε μόνο την πρώτη παράγραφο. Το περιοδικό Atlantic παρουσίασε τον Μητσοτάκη σε κείμενο με «Τραμπ» ανά τον κόσμο, δηλαδή πολιτικούς που έχουν κάνει… διδακτορικό στον λαϊκισμό, ωστόσο ο συντάκτης διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό λέγοντας πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας πολιτικός που θα μπορούσε να έρθει μετά την εποχή ενός Τραμπ.

«O Έλληνας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πτυχιούχος του McKinsey και του Χάρβαρντ, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ο Τραμπ. Είναι αυτό που θα μπορούσε να προκύψει μετά την προεδρία του Τραμπ. Αυτό που μοιράζεται με τα άλλα μέλη της λίστας δεν είναι άλλο από την επιθυμία του να αλλάξει τα δεδομένα της τρέχουσας κυβέρνησης».

Άρα επί της ουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας πολιτικός που θα μπορούσε να έρθει μετά την εποχή Τραμπ, δηλαδή ο Τραμπ είναι ο Αλέξης Τσίπρας! Και συνεχίζει ο συντάκτης:

«Στην περίπτωση της Ελλάδας, είναι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος το 2015 ανέλαβε την εξουσία πάνω σε μία επαναστατική δέσμευση να αντισταθεί σε αυτό που τα κομματικά μέλη έβλεπαν ως άδικη λιτότητα, καθοδηγούμενη απ’ έξω, ως αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης και της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας.

Παρόλο τον λαϊκισμό του, ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε να ανατρέψει την τυραννία των υποτιθέμενων πιστωτών του –ΕΕ και ΔΝΤ που συνεχίζουν να διαπραγματεύονται για το βάρος του ελληνικού χρέους- ενώ την ίδια στιγμή οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις θέλουν το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να λαμβάνει σημαντικό προβάδισμα».


Την γκάφα ξετρύπωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος με κείμενο που πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook:

Ο Παπαδημούλης διαβάζει μια αναφορά που έκανε το TVXS του Κούλογλου σε άρθρο του Atlantic με τίτλο «Οι «Τραμπ» ανά τον κόσμο: Ένας από αυτούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Η αναφορά έχει γίνει γιατί βολεύει αντιπολιτευτικά. Ο Παπαδημούλης βολεύεται με την σειρά του και ανεβάζει το tweet.

Eν τω μεταξύ στο άρθρο που επίσης για να τραβήξει την προσοχή έχει τον τίτλο «Ranked: ‘Trumps’ ’Round the World» αλλά αναφέρεται σε anti -establishment πολιτικούς η αναφορά στον Μητσοτάκη ξεκινάει :

Greece’s Kyriakos Mitsotakis. The Harvard and McKinsey-pedigreed leader of Greece’s New Democracy party is not Trump; he is what might come after a Trump presidency. What he shares with the other members of this list is a desire to turn the tables on the current government.

Αλλά γιατί να αφήσουμε τα γεγονότα να μας χαλάνε μια ωραία ιστορία»

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιτάνια γκάφα Παπαδημούλη: Πόσταρε άρθρο που δεν διάβασε και εξισώνει τον Τσίπρα με τον Τραμπ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator