Τhe τζουκ μποξ

0



Ο Αλέξης , πρέπει να παραδεχθούμε ότι έκανε την υπέρβαση! 
 Έδωσε το στίγμα του! Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα ανεργίας στον χώρο των νέων ανθρώπων , έδωσε χώρο και κυρίως full-time απασχόληση στην Έφη Αχτσιόγλου. 
Μια νεαρή επιστήμονα με βαρύ βιογραφικό ,κυρίως λόγω της συνεργασίας με τον Γ. Κατρούγκαλο, των υποψηφιοτήτων της για διάφορα αξιώματα («κι αν σου κάτσει…» ) και «πολυετή» παρουσία στον εργασιακό χώρο κυρίως ως επιστημονική συνεργάτης της Ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Για να είμαστε σοβαροί… 
2 Πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή κάποιος έχει διάθεση να μας δουλέψει (με καλαμπούρια στο Υπουργείο Εργασίας) ή για τους τύπους, μετακίνησαν τον Κατρούγκαλο στο πίσω γραφείο του υπουργείου κι έβαλαν με ενδοσυνεννόηση την Έφη στη «βιτρίνα». 
Κάτι σαν τζουκ-μποξ δηλαδή!


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τhe τζουκ μποξ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator