ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πήρε τη... χατζάρα και βάζει τάξη στα μαγαζιά...!

0Δέχεται χυδαίο πόλεμος απο 2-3 καταστηματάρχες αλλά δεν πτοείται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Κορινθίων Μιχάλης Χατζής.

Βάζει τάξη στα μαγαζιά.

Κάθε μέρα το ειδικό συνεργείο υπαλλήλων του δήμου, που έχει συγκροτήσει είναι στους δρόμους και χωρίς εξαιρέσεις ελέγχει τις άδειες τραπεζοκαθισμάτων και τα πρόστιμα όπως και οι μηνύσεις πάνε βροχή.

Ηδη έχουν ξηλωθεί σχεδόν όλες οι παράγκες στους πεζοδρόμους αλλά και τις συνοικίες.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών συμμορφώνεται και αφαιρεί, τραπέζια,καρέκλες, παράνομες κατασκευές και τέντες.

Ο κ.Μιχάλης Χατζής όχι απλά δεν κάνει πίσω αλλά εφαρμόζει ακόμα και το γράμμα του νόμου.

Τα πεζοδρόμια ανοίχθηκαν εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που αισθάνονται ότι δεν τους αγγίζει ο νόμος αλλά ήδη τους έχουν κατατεθεί μηνύσεις απο τον δήμο και την αστυνομία.

Απο το ειδικό συνεργείο του Χατζή δεν έχει ξεφύγει κανένας και έτσι είναι το σωστό γιατί αυτό είναι και το δίκαιο.

Μέχρι τα Χριστούγεννα λένε συνεργάτες του αντιδημάρχου, δεν θα υπάρχει παράνομο μαγαζί στον δήμο Κορινθίων,σε σχέση με την κατάληψη δημόσιου χώρου.

Επόμενη κίνηση του είναι να ξαναμπούν στην θέση τους τα δένδρα που έχουν κοπεί ή αποξηρανθεί απο μαγαζιά γιατί δεν τα βόλευαν...!

Είναι πιο εύκολο να γλυτώσεις αν σε ποδοπατήσει ένα τάγμα ελεφάντων παρά αν θίξεις το φιλότιμο και την ηθική του Μιχάλη, για όσους τον ξέρουν...!

Street life
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πήρε τη... χατζάρα και βάζει τάξη στα μαγαζιά...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator