Ιστορική επίσκεψη Ομπάμα στην Ακρόπολη - ΒΙΝΤΕΟ

0



Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης επισκέφτηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Με σπορ ντύσιμο και χαλαρή διάθεση ο Αμερικανός Πρόεδρος ξεναγήθηκε στο αρχαίο μνημείο από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, Ελένη Μπάνου.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης, τον υποδέχθηκαν η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και η γγ του ΥΠΠΟ Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη. Τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα ξεναγήσει ο πρόεδρος του ΔΣ του μουσείου Δημήτρης Παντερμαλής.

Ακολούθως θα επισκεφθεί το Μουσείο της Ακρόπολης και μετά θα κατευθυνθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος όπου και θα απευθύνει την ομιλία του.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη είναι από νωρίς το πρωί δρακόντεια, με την αστυνομία να κάνει αισθητή την παρουσία της.


Oι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) σήμερα έως τις 14:00 είναι κλειστοί για λόγους ασφαλείας.

Ήδη στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» έχει συγκεντρωθεί πλήθος πολιτικών προσώπων και υψηλών προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και βιομηχανικό κόσμο που έλαβαν πρόσκληση ώστε να παρευρεθούν στο Ίδρυμα για την ομιλία.

Η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να βρίσκονται στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος από τις 11:30 ως και τις 12:30. Η πρόσβαση στο Ίδρυμα, όπου τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, γίνεται μόνο με ταξί ενώ υπάρχουν ελάχιστες θέσεις στάθμευσης μόνο για ορισμένους επισήμους.

Η αναχώρησή του από την Αθήνα για το Βερολίνο έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι. Ετσι, λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ., από τις 14:00 μέχρι και τις 16:00 το μεσημέρι δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του προαστιακού από και προς το αεροδρόμιο.

Το Air Force One αναμένεται να απογειωθεί από το «Ελ. Βενιζέλος» στις 15:30, με προορισμό τη γερμανική πρωτεύουσα.



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστορική επίσκεψη Ομπάμα στην Ακρόπολη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator