Βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μας προκαλεί να διαβάσουμε από τη… βιτρίνα!

0Μια ασυνήθιστη εικόνα είδαν πριν από μερικές ημέρες οι περαστικοί στον Άγιο Νικόλαο, σε μια βιτρίνα βιβλιοπωλείου της περιοχής. Μια χειρόγραφη ανακοίνωση άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν είχαν συνηθίσει σε τέτοιου είδους… κινήσεις. Οι ιδιοκτήτες έγραψαν σε ένα χαρτί που κόλλησαν στο τζάμι του βιβλιοπωλείου:

“Διαβάστε την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη από τη βιτρίνα. Κάθε μέρα θα γυρνάμε και από μία σελίδα, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου”…

Η εν λόγω κίνηση έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα στο Facebook, που επαινεί το βιβλιοπωλείο για την πρωτοβουλία του… Προς ενημέρωση, η Ασκητική έχει 100 σελίδες, οπότε η ανάγνωση θα διαρκέσει μέχρι τον Φλεβάρη, ενώ το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στην οδό Μιχαήλ Κόρακα, στον Άγιο Νικόλαο.

ΠΗΓΗ: perierga.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βιβλιοπωλείο στην Αθήνα μας προκαλεί να διαβάσουμε από τη… βιτρίνα!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator