Σώθηκαν... οι άσοι

0



Ένα πολύ ωραίο σύνθημα στο διαδίκτυο λέει: «Να είσαι Λιάγκας και Σκορδά, να χωρίζεις και κανείς να μην ασχολείται μαζί σου λόγω Τραμπ. Αυτό είναι δράμα». Πρόκειται για το απαύγασμα των όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο διήμερο.

Η κυβέρνηση επιδίωξε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση η οποία είχε τους εξής σταθμούς:

1.Ανασχηματισμός. Τον έκανε δεν τον έκανε ο κόσμος ούτε που ασχολήθηκε. Η νέα κυβέρνηση μοιάζει τόσο παλιά που κανείς δεν έχει καταλάβει τη διαφορά.

2.Επίσκεψη Ομπάμα. Το μεγάλο στραπάτσο μετά από τη νίκη Τραμπ. Πόνταραν τα πάντα στον Πλανητάρχη που θα ερχόταν και θα τους έσωζε από τον κακό Σόιμπλε και τώρα θα περιοριστούν σε μια συζήτηση για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και σε μια ομιλία στην Πνύκα, αποχαιρετιστήρια για τον Ομπάμα.

3.Καλές σχέσεις με τη νέα... Πλανητάρχισσα Χίλαρι αλλά δεν τους βγήκε ούτε κι αυτό. Ούτε καν οι ικεσίες στην οικογένεια Γιάννας Αγγελοπούλου που χρηματοδοτούν το ίδρυμα Κλίντον.

4.Συζήτηση για το χρέος και ημερομηνία – σταθμός η 5η Δεκεμβρίου. Ξαφνικά το καράβι μπάταρε και όλοι μιλούν για νέο μνημόνιο συνδεδεμένο με τα σχέδια ελάφρυνσης του χρέους.

5.Έστησε ολόκληρη μπίζνα με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες και στο τέλος έβαλε την ουρά στα σκέλια, αποδέχθηκε τις προτάσεις όλων των άλλων κομμάτων, «έθαψε» τον αριθμό 4 στις άδειες και περιμένουμε πότε θα βρει λίγη τσίπα ο... αρμόδιος υπουργός να παραιτηθεί.

Έτσι, λοιπόν, ο επικοινωνιακός σχεδιασμός πήγε περίπατο μετά από την ρουκέτα Ντόναλντ Τραμπ. Η κυβέρνηση είναι ξανά στα σχοινιά και το μόνο που επιχειρεί να διασώσει είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο από τη μαφία που το κυβερνά και την οποία έχει... χαϊδέψει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό είναι άλλου... Παππά ευαγγέλιο.

Η κυβέρνηση μοιάζει με το ζεύγος... Σκορδολιάγκα. Είναι το αριστερό «Σκορδολιάγκα» που έκανε τα πάντα για να δει το φως της δημοσιότητας, για να πουλήσει την πραμάτεια του και να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και που ήρθε ένας υπερατλαντικός τυφώνας για να τους σαρώσει το «αφήγημα». Τώρα τι θα πουλήσει; Κάποια δήλωση στήριξης από την «κουτσή χήνα» τον Ομπάμα; Κάποια υπόσχεση για το χρέος αλλά με την επιβολή μέτρων; Έναν άλλον διαγωνισμό για τα κανάλια έπειτα από την ξεφτίλα της Γενικής Γραμματείας που ζήσαμε στο τέλος Αυγούστου;

Τι άλλο λαγό θα βγάλει ο Τσίπρας από το καπέλο του; Πώς αλλιώς θα μπορέσει να πείσει τον κόσμο ότι μπορεί να κυβερνήσει, όχι για άλλα τρία χρόνια αλλά ακόμη και για τρεις μήνες; Πώς θα αποπροσανατολίσει τους πολίτες όταν η καθημερινότητά τους δεν βελτιώνεται;

Οι άσοι στο μανίκι του πρωθυπουργού σώθηκαν. Άλλωστε ο κλέφτης στο πόκερ κάποια στιγμή πιάνεται στα πράσα και τότε ποιος τον σώζει...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σώθηκαν... οι άσοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator