Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον Παπαχρήστο ως υπάλληλο νέων αφεντικών και καρφώνει... Αλαφούζο

0



Με έντονο τρόπο αντιδρά το ΠΑΣΟΚ σε σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Λαλιώτης και ο Χρήστος Σπίρτζης συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες και συζήτησαν τη στήριξη της κυβέρνησης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, αλλά και να μην συμμετέχουν πασοκογενείς στην νέα σύνθεση της κυβέρνησης με τον ανασχημαστισμό.

«Γνωρίζουμε και γνωρίζουν όλοι, ότι η στρατηγική επιλογή μας για αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ και διακριτό ρόλο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, έχει ενοχλήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και τους πολιτικούς εντολοδόχους τους. Κατανοούμε επομένως ότι το σημερινό απολύτως ψευδές και καταφανώς ανυπόστατο δημοσίευμα στο "στίγμα" γνωστού δημοσιογράφου, έρχεται καθ΄ υπαγόρευση τόσο των νέων αφεντικών του, όσο και των πολιτικών προσώπων και κύκλων που ξεβολεύονται με την κεντρική θέση μας και αντιπαρατίθενται ανοιχτά», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται ότι η Δημοκρατική Συπαράταξη δικαιώθηκε απόλυτα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όπου η στάση της ανάγκασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει όλες τις αντισυνταγματικές και καθεστωτικές διατάξεις του νόμου Παππά, τη δε Νέα Δημοκρατία να αποδεχθεί συρόμενη τη θέση μας και να συμβάλλει στη συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τον Παπαχρήστο ως υπάλληλο νέων αφεντικών και καρφώνει... Αλαφούζο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator