Τι απαντά ο Λαλιώτης στα σενάρια περί «αρραβώνα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ»

0Ο Κώστας Λαλιώτης με γραπτή του δήλωση επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας τα ΝΕΑ ότι πρόσφτα συναντήθηκε με τον Χρήστο Σπίρτζη σε γνωστή ταβέρνα της Αθήνας, ωστόσο τονίζει τα όσα αναφέρονται αποτελούν «μαζί με τις περιγραφές για δήθεν παρασκηνιακές επαφές για "αρραβώνα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ" είναι ένα ευφάνταστο σενάριο. Όμως, αυτό το σενάριο είναι παραπλανητικό γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Το πρώην ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι είναι γεγονός ότι ένα μεσημέρι, έτυχε να συνυπάρχει σε ένα εστιατόριο ο Χρήστος Σπίρτζης με την παρέα του και εκείνος με τη δική του και πώς «εκτός από μια σύντομη φιλοφρόνηση σε ανοιχτό χώρο και με την παρουσία άλλων προσώπων, δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική συζήτηση, κανένα παρασκήνιο και πολύ περισσότερο κανένα "προξενιό" και κανένας "αρραβώνας"».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι απαντά ο Λαλιώτης στα σενάρια περί «αρραβώνα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator