Δημαγωγία ετών τριανταενός

0



Πως ερμηνεύω την Έφη: Εδώ έχουμε προφανώς να κάνουμε με το γραφείο του Εργατολόγου Κατρούγκαλου (παράρτημα Θεσ/νίκης).

Η νεανική φρεσκάδα και βέβαια η φρέσκια ενημέρωση από τον κομματικό μηχανισμό: "Τι κάνουμε, τί λέμε,πως το λέμε, ποιά πρέπει να είναι η γλώσσα του σώματος ανάλογα με το ακροατήριο και το "θέατρο" τηςομιλίας (δρόμος, πλατεία, θέατρο, Δανειστές κλπ) καθώς και ο ενδυματολογικός κώδικας - μεταμφίεση κατά περίσταση.

Ο περί δικαίου και αδίκου λόγος, χρησιμοποιώντας πάντα την ξύλινη γλώσσα, δεκαετίας `80, κινησιολογία φοιτητικών συνελεύσεων με μια αχνή γραμμή Χιπ-Χοπ, με αναφορές στο δίκαιο που διαμορφώνεται από τους λαούς με επαναστάσεις, οδομαχίες και προφανώς με απουσία διαπραγματευτικών διαδικασιών (επειδή δεν ξέρω άλλον τρόπο κοινωνικών αλλαγών που να έχει πετύχει) Είμαι βέβαιος ότι στο κομψό τσαντάκι της θα κρατάει έναν σουγιά ή ένα περίστροφο που θα βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τη βοήθεια της λαϊκής εντολής, θα κατατροπώσει τους "Τεχνοκράτες της Τρόικα".Αν και Θεωρώ ότι το περισσότερο που πρόκειται να κάνει για να τους πιέσει, είναι να απειλήσει ότι θα κρατήσει την αναπνοή της μέχρι ασφυξίας...

Είναι παρήγορο φυσικά ότι αναγνωρίζει το αίτιο του κακού και αυτό έχει να κάνει με τη "στάση" σώματος! Είμαστε σκυφτοί! Και με κίνηση του δείκτη του χεριού πάνω ή κάτω,για έμφαση,που βοηθά στην κατανόηση του μόνου "Δρόμου" που πρέπει να ακολουθηθεί, και με επισήμανση ότι "Αυτοί" μετά από την προτεινόμενη "λύση" (που δεν εξηγεί αλλά εννοείται) "Αυτοί θα είναι σκυφτοί", αφού υπάρχει και λαϊκή εντολή, σκυφτοί εμπρός από την "Γκιλοτίνα" ελπίζοντας μόνο στον οίκτο του Λαού. (Διακρίνουμε κι ένα εκδικητικό πνεύμα τύπου «Στους γιατρούς να τα φας» )

Εγώ το ερμηνεύω "Σκυφτοί , μετρώντας τα έξτρα κέρδη από τους ψευτοτσαμπουκάδες της φακής"

Αν τα πράγματα εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο, τότε... καλό είναι να βάλουμε ένα ταμπελάκι με το "Μ" το κεφαλαίο, αναγνωρίζοντας ότι πιαστήκαμε για μια φορά ακόμη, κορόιδα Δημαγωγίας ετών τριανταενός!



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημαγωγία ετών τριανταενός"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator