Μπράβο στο δίδυμο Σπρίτζη - Δέδε: Τέρμα τα διόδια εντός των Καλλικρατικών Δήμων

0



Τέλος βάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στα διόδια που βρίσκονται μέσα στα όρια Καλλικρατικών Δήμων. Με αυτό τον τρόπο χιλιάδες κάτοικοι περιοχών, που έχουν στα όρια του δήμου τους διόδια και αναγκάζονται να τα πληρώνουν καθημερινά για μερικά χιλιόμετρα, θα πάρουν ανάσα.

«Έχουμε προχωρήσει ήδη και έχουμε κάνει συμφωνία με τους παραχωρησιούχους και έχουμε συγκεκριμένες προβλέψεις για τους μόνιμους κατοίκους. Σε βήματα υλοποιείται αυτή η συμφωνία βήμα–βήμα. Πολύ πιο σύντομα οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού, ή αντίστοιχων Δήμων δεν θα πληρώνουν διόδια στα όρια του Δήμου τους», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης .

Σχετικά με το πότε θα ισχύσουν τα νέα δεδομένα τόνισε: «Μέσα στο ’17. Σε επίπεδο Καλλικρατικού Δήμου». «'Oπως έχουν προβλεφθεί εκπτώσεις για τους πολύ συχνούς χρήστες που είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και είναι εργαζόμενοι σε όμορο Δήμο, όπως έχουν προβλεφθεί να περνάνε ελεύθερα τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Πιστεύω ότι αυτά όφειλαν να τα έχουν οι συμβάσεις στην αρχή, όποιο και να ήταν το οικονομικό μοντέλο»

Είναι μια σημαντική ακόμα επιτυχία αναθεώρησης της σύμβασης με τους παραχωρησιούχους των Εθνικών οδών, που οφείλεται στο "δίδυμο" του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπρίτζη και του Πελοποννήσιου Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Γιώργου Δέδε.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπράβο στο δίδυμο Σπρίτζη - Δέδε: Τέρμα τα διόδια εντός των Καλλικρατικών Δήμων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator