«Πολυβόλο» η Ζωή: «Ποια κυβέρνηση Αριστεράς; Αυτή είναι κυβέρνηση προδοτών»

0



«Άστραψε και βρόντηξε» για ακόμη μια φορά η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ίδια «υπήρχε δρομολόγηση αυτής της προδοσίας. Δεν ωφελεί να κάνουμε ψυχογράφημα του Αλέξη Τσίπρα. Ό,τι φοβηθήκαμε το πάθαμε και θα γίνουν πολύ χειρότερα».

Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν έχουμε κυβέρνηση, ούτε της Αριστεράς, ούτε της Δεξιάς. Έχουμε κυβέρνηση προδοτών».

«Το μνημόνιο αποτελεί εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» επεσήμανε η κα Κωνσταντοπούλου και κατέληξε λέγοντας ότι: «Η ευθύνη της κυβέρνησης του Τσίπρα είναι βαρύτερη από αυτή των προηγούμενων, διότι παραβίασε την ευθεία λαϊκή εντολή».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, απάντησε ότι «πρέπει να έχουμε εκλογές το συντομότερο δυνατό».


Κωνσταντοπούλου: Έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών από Enikos_gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Πολυβόλο» η Ζωή: «Ποια κυβέρνηση Αριστεράς; Αυτή είναι κυβέρνηση προδοτών»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator