Ζουράρις: Όσοι λένε δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο είναι μ@λ@κες (ηχητικό)

0



«Στόλισε» κανονικά όσους χαρακτηρίζουν τον Φιντέλ Κάστρο, δικτάτορα

Στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου «Γιάφκα» του Alpha FM 9,89 μίλησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, όπου, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για τον αποθανόντα ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο.

Ερωτηθείς ο υφυπουργός για το τι είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο, δεν δίστασε να τους «στολίσει» κανονικά, προσδίδοντάς τους το «κοσμητικό» επίθετο, «μ@λ@κες».

Το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζουράρις: Όσοι λένε δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο είναι μ@λ@κες (ηχητικό)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator