Απίστευτο: Η Ελληνική κυβέρνηση έχει τους τριπλάσιους υπουργούς από ότι η Ισπανική!

0Μία ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση έκανε στο facebook ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Μάκης Σπυράτος.
Με αφορμή τον ανασχηματισμό, ο ίδιος έσπευσε να κάνει μία ποσοτική σύγκριση στο υπουργικό επιτελείο της ελληνικής και της ισπανικής κυβέρνησης.

Όπως μεταξύ άλλων τονίσει ο ίδιος: «Πάνω η 13 μελής νέα κυβέρνηση της Ισπανίας που έχει 46 εκ. πληθυσμό και είναι η 15η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη. Κάτω η 48μελής κυβέρνηση της Ελλάδας με 21 υπουργούς, 12 αναπληρωτές, 14 υφυπουργούς και έναν αντιπρόεδρο. Η Ελλάδα έχει 11 εκ. πληθυσμό και είναι η 49η οικονομία στον πλανήτη.»

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Πάνω η 13 μελής νέα κυβέρνηση της Ισπανίας που έχει 46 εκ. πληθυσμό και είναι η 15η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη.

Κάτω η 48μελής κυβέρνηση της Ελλάδας με 21 υπουργούς, 12 αναπληρωτές, 14 υφυπουργούς και έναν αντιπρόεδρο.
Η Ελλάδα έχει 11 εκ. πληθυσμό και είναι η 49η οικονομία στον πλανήτη.

Η Ελλάδα είναι σε συνεχή ύφεση και μνημόνια τα τελευταία χρόνια διότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και δεν φαίνεται καμία ελπίδα για βελτίωση της κατάστασης.
Η Ισπανία δεν μπήκε σε κάποιο πρόγραμμα αλλά πήρε επώδυνα μέτρα προκειμένου να μπορεί να σταθεί μόνη της στα πόδια της. Στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια μετά το 2013 έχουν 12 συνεχή τρίμηνα με θετικούς δείκτες ανάπτυξης του ΑΕΠ.
Οι Ισπανοί δεν έφεραν στην εξουσία λαϊκιστές σαλτιμπάγκους που «θα άλλαζαν την Ευρώπη» και θα έκοβαν λεφτά από τον τοίχο.

Στην Ελλάδα ήλθε στην εξουσία «το νέο» που αντιπροσωπεύουν οι Συριζανελ με πολιτικές παροχών δεκαετίας 80, περαιτέρω διόγκωση του υδροκέφαλου κράτους εν μέσω ύφεσης και παρότι είχαν υποσχεθεί μικρή και ευέλικτη κυβέρνηση χωρίς στρατιές συμβούλων, μετακλητούς και πολυτελή αυτοκίνητα έκαναν το αντίθετο. Μα τι έκπληξη .. για όσους αναρωτιούνται ΝΑΙ αυτό ακριβώς είναι η Αριστερά λαϊκισμός, μεγάλο κράτος και υποκρισία.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο: Η Ελληνική κυβέρνηση έχει τους τριπλάσιους υπουργούς από ότι η Ισπανική!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator