Βόμβες ναπάλμ στην κυβέρνηση από τον Τέλογλου αποκαλύπτουν την διαπλοκή της – Οι εφοπλιστές τους τρολάρουν: «Κάνουν οτι τους λέμε»

0



Μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό διαδικτυακό εγχείρημα το insidestory.gr o γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου κυριολεκτικά ξεγυμνώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση του με την επιχειρηματική ελιτ της χώρας.

Στο άρθρο-ποταμό που έχει γίνει viral στα social media ο έμπειρος δημοσιογράφος παραθέτει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει μετατραπεί σε… κόμμα των πλουσίων και των ελιτ της χώρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρει την φράση γνωστού εφοπλιστή για την κυβέρνηση: » Κάνουν οτι τους λέμε» αναφέρει χαρακτηριστικα ο γνωστός εφοπλιστής που απολαμβάνει το πούρο του πλέον άνετος μιας και υπαρχει κυβέρνηση στον τόπο να τους εξυπηρετήσει.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στον πρόλογο του άρθρου «η κυβέρνηση δεν αποστρέφεται τους πλούσιους της χώρας όσο θέλει να πιστεύουμε. Αυτό δείχνει μια σειρά από ενέργειες που έχει κάνει, που ευνόησαν επιχειρηματίες του λεγόμενου “μεγάλου κεφαλαίου”. Κι ενώ ορισμένες από αυτές ήταν δικαιολογημένες και απαραίτητες, τα κίνητρα για κάποιες άλλες δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα».

Διαβάστε εδώ το άρθρο ποταμό
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βόμβες ναπάλμ στην κυβέρνηση από τον Τέλογλου αποκαλύπτουν την διαπλοκή της – Οι εφοπλιστές τους τρολάρουν: «Κάνουν οτι τους λέμε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator