Στην Καλαμάτα Σπίρτζης και Βερναρδάκης για να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των έργων στην ευρύτερη περιοχή

0Στην Καλαμάτα οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης για να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των έργων στην ευρύτερη περιοχή.

Στις 13:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη επιθεώρησης των υπουργών στον αυτοκινητόδρομο Μορέα και συγκεκριμένα στην τελευταία έξοδο της Καλαμάτας, 300 μέτρα προ της Γέφυρας του Νέδοντα.

Θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο αντιπλημμυρικό έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών - Νέας εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας».

Στη συνέχεια οι δύο υπουργοί θα μεταβούν στο δημαρχείο της Καλαμάτας.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Καλαμάτα Σπίρτζης και Βερναρδάκης για να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των έργων στην ευρύτερη περιοχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator