Να κατεβαίνεις διαβασμένος, μοντέλο με τα σκούρα σου και να χάνεις από τον εισπράκτορα του υπεραστικού

0



Του Αντώνη Πανούτσου

Μέλος της νεολαίας Εσωτερικού, «παιδί» του Γιάννη Μπανιά στην ΑΚΟΑ, σήμερα βουλευτής Ζακύνθου και Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής είναι ένα σπάνιο πουλί στο κοινοβουλευτικό κλουβί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς να ανήκει στον σκληρό πυρήνα του 3% των καταλήψεων και των Εξαρχείων ο Κοντονής έχει την στήριξη λιγότερο του κόμματος και περισσότερο του Αλέξη Τσίπρα αφού το 2012 έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ την μονοεδρική της Ζακύνθου. Σαν αμοιβή τον Ιανουάριο του 2015 πήρε το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Από επαναστατική εμφάνιση τα ατσαλάκωτα κουστούμια του μπροστά στην Βαγενά που ξαπλωμένη σε καναπέ είναι σαν θεούσα που επιστρέφει από την Τήνο με το Υπαπαντή ΙΙ ή τον Φίλη που μοιάζει σαν υπέρβαρος μάστορης από βουλκανιζατέρ δεν μέτραγε. Αθλητικά αφού δεν υπήρχαν ούτε λεφτά αλλά ούτε ιδέα για το θέμα δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Οπότε ανακάλυψε έναν δικό του ρόλο. Του σταυροφόρου που θα καθάριζε το ποδόσφαιρο από τις εγκληματικές οργανώσεις και την Κόπρο του Αυγίου.

Τα οποία mind you υπάρχουν και αμφότερα. Μόνο που δεν είναι αντικείμενα του υφυπουργού Αθλητισμού αλλά του υπουργού Δημόσιας Τάξης και του υπουργού Δικαιοσύνης. Εδώ όμως μιλάμε για τον Κοτζιά και τον Παρασκευόπουλο που αν τους δώσεις τον ρόλο του Οιδίποδα την παράσταση θα φάει η Ιοκάστη. Για τον Σταύρο Κοντονή ανοιγόταν πεδίον δόξης λαμπρόν. Με παρουσίες σαν σταυροφόρος ενάντια στην διαφθορά στα δελτία ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Η μεγάλη στιγμή όμως στιγμή για κάθε πολιτικό είναι το βήμα της Βουλής.

Ο Κοντονής έπρεπε να περάσει μία τροπολογία για την επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Το νομοσχέδιο ήταν ιδανικό. Ένα νομοσχέδιο του υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας για διακρατική σύνδεση με την Κύπρο. Η επιτυχία εξασφαλισμένη. Σπάει ο διάολος το ποδάρι του και στο ίδιο νομοσχέδιο ο Νίκος Παππάς βάζει τις τροποποιήσεις για τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Επικοινωνιακό Βατερλό. Ο Σταύρος Κοντονής να έχει ανέβει στο βήμα και να εξιστορεί τους αγώνες του ενάντια στην διαφθορά και οι παρατάξεις να περιμένουν να πλακωθούν για το νομοσχέδιο του Παππά. Να ξέρει ότι έχει φορέσει τα μαύρα του, τα λέει ωραία και την παράσταση θα κλέψει ο άλλος που είναι σαν εισπράκτορας σε υπεραστικό λεωφορείο. Μέχρι δηλαδή που αν ήμουν στην θέση του Σταύρου Κοντονή αύριο κιόλας θα ζήταγα να περάσω μια νέα εντελώς απαραίτητη τροπολογία για την εξομάλυνση, της τροπολογίας εξομάλυνσης του ποδοσφαίρου.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να κατεβαίνεις διαβασμένος, μοντέλο με τα σκούρα σου και να χάνεις από τον εισπράκτορα του υπεραστικού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator