Γ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ»

0Ο θεσμικός αυταρχισμός ξανάγραψε ιστορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Σε ένα μείζον ζήτημα όπως αυτό της διαχείρισης των Στερεών Αποβλήτων δυστυχώς το έλλειμμα Δημοκρατίας εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής σημάδεψε και τη σημερινή συνεδρίαση.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι ένα : Μπορεί για ένα τέτοιο ζήτημα η Περιφέρεια να αποφασίσει ερήμην των Δημάρχων και της κοινωνίας;
Νομιμοποιείται η πλειοψηφία να αγνοήσει τη βούληση και τις θέσεις των εκπροσώπων του Α βαθμού ;

Η αλήθεια είναι αδυσώπητη ! Όσοι απεργάζονται για αυτό το τόπο τα σχέδια της μονοπολικής οικονομίας εγχώριων και εξωχώριων συμφερόντων, θα διαψευστούν !

Η πολιτική χωρίς δημοκρατικό υποκείμενο δεν είναι πολιτική!

Είναι ανιχνεύσιμος φασισμός !

Κάθε άλλη εκδοχή ανάμεικτη με συμπεριφορές αλαζονείας , απόκρυψης στοιχείων, βολονταρισμού και αρχηγισμού, είναι το υποκριτικό πρόσχημα για να περάσει ο εκβιασμός !

Η ΣΔΙΤ ή τίποτα !

Οι παρηκμασμένοι εκπρόσωποι και θλιβεροί διαχειριστές της παθητικής «ολίσθησης» στην 28 –ετη ομηρία των πολιτών της Πελοποννήσου στην όποια ΤΕΡΝΑ πλανώνται , αν νομίζουν ότι μπορούν να αποφασίσουν εν απουσία της τοπικής κοινωνίας.

Να οδηγήσουν έκοντες άκοντες αυτή τη κοινωνία στην υπό διαμόρφωση με ακατανόητους δυσμενείς όρους νέα «σκουπιδική» πραγματικότητα!

Εξω από συλλογικό και θεσμικό περιβάλλον με ατελείς και φοβικούς μονολόγους, κρυπτόμενοι πίσω από ερασιτεχνικούς τακτικισμούς με δήθεν δημοκρατικό περιτύλιγμα.

Αναγνωρίζουμε ότι είναι η ώρα μηδέν για το ζήτημα των σκουπιδιών της Πελοποννήσου, όμως αυτό το άθροισμα που περιφέρει δημοσίως την αρετή της ηθικής ακεραιότητας και την διαλαλεί μήπως και ξεχαστεί κανείς ιθαγενής και δεν την εμπεδώσει, ο αυθεντικός ερμηνευτής της βούλησης του λαού, δεν έχει την νομιμοποίηση να αποφασίσει με απούσα την κοινωνία !

Όταν μάλιστα τα τοπικά σχέδια διαχείρισης εμφανώς έχει αποδειχθεί ότι υπερέχουν σε σχέση με την πρόταση που προωθεί και πλασάρει η Αρχή.

Ο κοινωνικός έλεγχος θα επιβληθεί , δεν θα αγνοηθεί και δεν θα θρυμματισθεί !

Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο !

Γιώργος Πουλοκέφαλος
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator