Σπίρτζης: Πρώτα οι αυτοκινητόδρομοι, μετά τα διόδια

0



Μετά την ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων, την άνοιξη του 2017, θα τεθεί θέμα αναθεώρησης των συμβάσεων ώστε να εξεταστεί το ζήτημα των διοδίων, όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

«Μετά τον Μάρτιο θα κάνουμε διάλογο με τις κοινοπραξίες για να δούμε το θέμα των συμβάσεων, γιατί πράγματι τα διόδια είναι ακριβά», είπε. Σύμφωνα με τον υπουργό, το θέμα των διοδίων δεν μπορεί να τεθεί τώρα γιατί κινδυνεύουν να μην τελειώσουν τα έργα καθώς υπάρχουν ρήτρες και από τις πιστώτριες τράπεζες.

Σχετικά με την αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού (αν θα μπουν διόδια ή όχι), ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι περιμένει τις προτάσεις από το ΤΑΙΠΕΔ. Ο υπουργός Υποδομών είπε ακόμη, ότι στις αρχές του 2017 θα δημοπρατηθεί ως δημόσιο έργο το πρώτο τμήμα της γραμμής 4 του μετρό, προϋπολογισμού 1 δισ. ευρώ, και αναζητείται χρηματοδότηση για το δεύτερο τμήμα προϋπολογισμού 2,5 δισ. ευρώ.
Αναφερόμενος στα έργα του αεροδρομίου στο Καστέλι αλλά και το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο, είπε ότι θα προχωρήσουν κανονικά αν οι προσφορές είναι επαρκείς και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αλλά και τα τεχνικά τους στοιχεία.

Πηγή: naftemporiki.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σπίρτζης: Πρώτα οι αυτοκινητόδρομοι, μετά τα διόδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator