«Θάνο Πλεύρη, σου εύχομαι τα χειρότερα»

0



Ο Θάνος Πλεύρης νοσηλεύεται στην Εντατική

Πόσο μίσος, πόση ανεγκεφαλιά αυτοί οι τύποι που εκστομίζουν ψόφους και κατάρες για έναν πρώην βουλευτή που παλεύει για τη ζωή του! Οι περισσότεροι δε απ' αυτούς δηλώνουν ανθρωπιστές και αριστεροί...

Λίλα Σταμπούλογλου

Ο Θάνος Πλεύρης είναι απ’ τους πιο αντιπαθείς ανθρώπους που ξέρω. Δεν τον ξέρω προσωπικά βεβαίως, ό,τι γνωρίζω γι’ αυτόν προέρχεται από δημόσιες τοποθετήσεις του σε εκπομπές και σόσιαλ μίντια. Τοποθετήσεις οι οποίες είναι βέβαια απεχθείς. Oταν κάποιος δηλώνει ας πούμε: «δεν φυλάσσονται τα σύνορα εάν δεν υπάρχουν νεκροί» (τέτοια έλεγε σε μια εκδήλωση εθνικιστικού περιοδικού το 2011) αρκεί για να τον αντιπαθήσεις σφόδρα.

Φυσικά, τέτοιου είδους δηλώσεις σε προκαλούν μέχρι και να βρίσεις τον Θάνο Πλεύρη. Το έχω κάνει άπειρες φορές, δεν θα πω ψέματα, διαβάζοντας ποστ του έχω σιγομουρμουρίσει: κοίτα ρε ένας … (έχω βάλει πολλά κοσμητικά επίθετα). Το ίδιο μου έρχεται να κάνω όμως και με όσους ρίχνουν ψόφους και κατάρες τώρα που αυτός ο άνθρωπος νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας. Πόσο παπάρας είσαι δηλαδή για να εύχεσαι:

Πόσο μίσος κρύβεται μέσα σου, πόση ανεγκεφαλιά κουβαλάς για να μπορείς να εκστομίζεις ψόφους για κάποιον που παλεύει για τη ζωή του; Δεν είπαμε να κλάψεις και να νοιαστείς κιόλας για την κατάστασή του, αλλά όχι και να εύχεσαι να τον στείλεις στον τάφο. Ούτε εμένα με νοιάζει προσωπικά η πορεία της υγείας του Θάνου Πλεύρη, με ακουμπά όμως γενικά, νιώθω συμπόνια γι’ αυτόν, είναι ένας άνθρωπος 39 χρονών που βρέθηκε στα καλά καθούμενα στο κρεβάτι της Εντατικής, επειδή κόλλησε μια λοίμωξη. Oποιος κι αν είναι, βιώνει κάτι άσχημο, κάτι που δεν επιδέχεται αστεία, ούτε φυσικά βρισιές.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι απ’ αυτούς που ρίχνουν τους ψόφους (ανώνυμα φυσικά γιατί είναι και κότες) δηλώνουν ανθρωπιστές και αριστεροί. Το επιχείρημά τους δηλαδή είναι: εγώ είμαι καλός άνθρωπος γι’ αυτό ρίχνω κατάρες στον κακό άνθρωπο που αρρώστησε να πάει απ’ το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει πιο γελοίο, πιο ασόβαρο επιχείρημα απ’ αυτό.

Υπήρξαν ευτυχώς και πολλοί χρήστες του τουίτερ που καταδίκασαν το πέσιμο στο Θάνο Πλεύρη κι έβαλαν στη θέση τους, τους ανεγκέφαλους ψοφο-λάγνους του διαδικτύου. Οι οποίοι μας απέδειξαν ακόμα μια φορά, με τη στάση τους, αυτό που λέει και η φίλη εδώ:

ΥΓ. Το ίδιο του εύχομαι κι εγώ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Θάνο Πλεύρη, σου εύχομαι τα χειρότερα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator