Το πλουσιότερο χωριό στην Κίνα, ένα απ’ τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ

0Ενα χωριό της Κίνας, που παλιότερα απαρτιζόταν από φάρμες είναι αυτή τη στιγμή το πλουσιότερο χωριό!

Όλοι οι κάτοικοι ζουν μέσα στη χλιδή, με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και απολαμβάνουν απεριόριστη υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και περίθαλψη.

Το παράδοξο είναι ότι απαγορεύεται η οποιαδήποτε επαφή του με τα ΜΜΕ και αν κάποιον εγκαταλείψει το χωριό… χάνει τα πάντα!

Το συγκεκριμένο χωριό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου, στο οποίο προσπαθεί να ρίξει φως το Business Insider.

Δείτε το video…

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πλουσιότερο χωριό στην Κίνα, ένα απ’ τα μεγαλύτερα μυστήρια στον κόσμο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator