Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά για τον ανασχηματισμό: «Δεν γ@#%$# σύντροφοι; Τσίπρα έκανες μ@λ@κί@ όχι συμβιβασμό»

0Βαθαίνει το ρήγμα και στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας…

Όπως αναφέρει το patranews.gr Με μια απίστευτη ανάρτηση για τον ανασχηματισμό ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Αχαίας και στέλεχος του κόμματος Ηλίας Γρηγόρης διαμαρτύρεται για την απομάκρυνση Φίλη και γενικότερα την σημερινή εικόνα του κόμματος.

Διαβάστε τι γράφει:Kαι πρόσθεσε:


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά για τον ανασχηματισμό: «Δεν γ@#%$# σύντροφοι; Τσίπρα έκανες μ@λ@κί@ όχι συμβιβασμό»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator