Η απίστευτη απορία του Ομπάμα που έφερε σε αμηχανία τον Παυλόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια εύλογη και πρακτική απορία είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, όταν επισκέφτηκε το προεδρικό μέγαρο για τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Μόλις κάθισαν στον καναπέ του Προεδρικού Μεγάρου, ο Ομπάμα είχε μια απορία ρώτησε χαμηλόφωνα, όχι τόσο όμως ώστε να μην ακουστεί στις κάμερες, τον Παυλόπουλο: «Είναι εδώ το σπίτι σας, μένετε εδώ;».

«Όχι», του απάντησε χαμογελαστός ο κ. Παυλόπουλος, εξηγώντας του ότι το Προεδρικό είναι το γραφείο του!

Η συζήτηση αυτή ήταν «ιδιωτική» και εκτός πρωτοκόλλου αλλά μεταδόθηκε στον αέρα καθώς τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά για τις επίσημες δηλώσεις.

Σημειώνεται ότι στις ΗΠΑ οι Πρόεδροι μένουν μέσα στο Λευκό Οίκο.


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απίστευτη απορία του Ομπάμα που έφερε σε αμηχανία τον Παυλόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator