Βασίλης Νανόπουλος: Να λειτουργήσει ο δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονιστικές διατάξεις για όλους

0Η "Συμμαχία Πολιτών" με επιμονή εδώ και πολύ καιρό επαναφέρει συχνά το θέμα της ψήφισης και εφαρμογής κανονιστικών διατάξεων για τη λαϊκή, για το ΚΕΠΑΠ, για τα τραπεζοκαθίσματα, για τα νεκροταφεία κλπ.

Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργεί ο δήμος με κανόνες και κανονισμούς που να ισχύουν για όλους ισότιμα και οι πολίτες να ξέρουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους χωρίς εξαιρέσεις, χάρες ή ειδική μεταχείριση ορισμένων.

Στην πρόσφατη διαβούλευση για τη λαϊκή αγορά ως δημοτική παράταξη δεν παραστήκαμε γιατί δεν προσκληθήκαμε και δεν γνωρίζαμε τον τόπο και το χρόνο της συνάντησης.

Τις θέσεις μας που διαμορφώνουμε με διάλογο και σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους και τους εκπροσώπους τους θα διατυπώσουμε στο δημοτικό συμβούλιο όταν έρθει το θέμα προς συζήτηση.

ΥΓ. ο κανονισμός του ΚΕΠΑΠ που αφορά την άθληση και τον πολιτισμό αναβάλλεται από τη δημοτική αρχή συνεχώς και δεν έρχεται για συζήτηση μετά τον Απρίλιο 2016, γιατί άραγε ;

Βασίλης Νανόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμαχία Πολιτών" και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Να λειτουργήσει ο δήμος Κορινθίων με κανόνες και κανονιστικές διατάξεις για όλους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator