ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας: Εκδήλωση-συζήτηση σε θέματα υγείας και τουρισμού στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ

0



Με απόλυτη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση-συζήτηση σε θέματα που αφορούν την υγεία και τον τουρισμό στο Μικρό Θεατράκι του Δημαρχείου στην Κόρινθο.
Τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Τομεάρχης Υγείας Κος Χρήστος Κέλλας, η Τομεάρχης Υγείας Κα Φωτεινή Αραμπατζή, τους οποίους και καλωσόρισε στο Νομό μας ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κος Κορδώσης Χρήστος καθώς και ο υπεύθυνος Τομεάρχης Νομού Κορινθίας Κος Φατούσης Νικόλαος. Η εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε σε θέματα υγείας και τουρισμού αλλά και θέματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα είχε σαν κύριο χαρακτηριστικό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις προτάσεις ,παρεμβάσεις που προωθεί το κόμμα στα πλαίσια της ¨Συμφωνίας Αλήθειας¨. 
Η Νέα Δημοκρατία εμμένει στο αίτημα που προβάλει ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης για την διενέργεια εκλογών, αντιλαμβανόμενη πλήρως πως η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει επιφέρει δυσχέρειες και προβλήματα σε καίριους τομείς της ελληνικής οικονομίας όπως ο τουρισμός και οι πολιτικές της έχουν δημιουργήσει εκρηκτική κατάσταση σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής κοινωνίας όπως είναι ο πολύπαθος τομέας της υγείας. 
Η ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τον Γραμματέα του Οργανωτικού Κο Σπανάκη Βασίλειο για την στήριξη του και τον αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κο Λευτέρη Αυγενάκη για τον χαιρετισμό του. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Κορδώσης Χρήστος

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας: Εκδήλωση-συζήτηση σε θέματα υγείας και τουρισμού στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator