ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

0



Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, συμμετείχε σε Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, που επιθεώρησε τα έργα του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου της Καλαμάτας και παρέδωσε σε κυκλοφορία το μεγαλύτερο τμήμα του που οδηγεί στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα το τμήμα από τον κόμβο της Θουρίας έως και τον κόμβο της οδού Αρτέμιδος.

Ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος της Καλαμάτας αποτελεί το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Μορέα, που στο σύνολό του ολοκληρώνεται στα μέσα του Δεκέμβρη.

Το Κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδευόμενο από τους Βουλευτές του Νομού Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα, τον Δήμαρχο της Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, Αντιδημάρχους του Δήμου Καλαμάτας, υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και του Δήμου, πραγματοποίησε επιτόπου επίσκεψη στο αντιπλημμυρικό έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών - Νέας εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας», που χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Υποδομών και εκτελείται από τον Δήμο Καλαμάτας. Στη συνέχεια, μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα προγραμματιζόμενα έργα της περιοχής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Υπουργών: http://www.yme.gr/?aid=5224&tid=21
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator