Απλώς... φιλελέφτ

0



Πολύ φιλελεύθεροι είναι στη σημερινή Ν.Δ. σε σημείο που γκρεμίζουν παραδοσιακές αξίες, σταθερές και αναφορές για μια δεξιά -ακόμα και κεντροδεξιά - παράταξη.

Τα όσα είπε την περασμένη Κυριακή ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής σχετικά με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, προκαλούν μεγάλη συζήτηση για τα όρια που υπερβαίνει ένας πολιτικός και ειδικά ένας γόνος!

Στη λογική της στρατηγικής να εμφανιστούν πολύ φιλελεύθεροι και ανοικτοί σε νέες ιδέες, ώστε να γίνουν αρεστοί σε συγκεκριμένα κέντρα της κοινωνίας και της οικονομίας, ισοπεδώνουν παραδοσιακές αξίες και προκαλούν το μέσο ψηφοφόρο. Δεν φθάνει που η Ν.Δ. - ένα μεγάλο κομμάτι βουλευτών της, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης - έχουν ψηφίσει υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης, ο γιος της Ντόρας που θέλει να γίνει πρώτα Δήμαρχος Αθηναίων και να μπει στο κάδρο των δελφίνων της παράταξης, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα που δεν τολμούν ακόμα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε.

Ο Κ. Μπακογιάννης παίρνει θέση ανοιχτά υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια και είναι το πρώτο στέλεχος της Ν.Δ. που το κάνει αυτό δημόσια.

Ο περιφερειάρχης απαντώντας στη σχετική ερώτηση του διευθυντή του περιοδικού Δ. Ρηγόπουλου (αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο) λέει: «Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει. Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό. Αλλά ξέρετε τι; Νόμος είναι η αγάπη. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλών οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, την αδιαφορία και την απόρριψη. Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα.».

Αυτή είναι η σημερινή κεντροδεξιά στον τόπο και μετά μας φταίνε οι Αριστεροί…!

Μ.Α.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απλώς... φιλελέφτ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator