Δύσκολα τα πράγματα για τον Πρετεντέρη: Πουλάει τη βίλα του στη Μύκονο για...

0Τη βίλα του στη Μύκονο θέλει να πουλήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης! Και παρόλο που θέλει να τη δώσει για το αστρονομικό ποσό των 800.000 ευρώ, ακούγεται ότι το συζητάει και για 500.000 ευρώ.

Οι λόγοι που θέλει να την πουλήσει παραμένουν άγνωστοι, αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί ότι θα έχουν παίξει μεγάλο ρόλο και η μείωση των οικονομικών του εσόδων. Λίγο το Mega που έκλεισε, λίγο η μείωση των budget, δε θέλει και πολύ...

Ο δημοσιογράφος προσπαθεί εδώ και καιρό να πουλήσει το σπίτι του στο Νησί των Ανέμων, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Ποιος θα βρεθεί άραγε να κάνει μια τέτοια τεράστια επένδυση;

Αυτό σίγουρα δε θα μείνει κρυφό...

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύσκολα τα πράγματα για τον Πρετεντέρη: Πουλάει τη βίλα του στη Μύκονο για..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator