Ο Τράμπ ανάβει… φωτιές με την πρώτη του εξαγγελία - Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες άμεσα

0



 Ο Τράμπ ανάβει… φωτιές με την πρώτη του εξαγγελία -  Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες άμεσα - Κεντρική Εικόνα
Ακόμη δεν ανέλαβε και ξεκίνησε να ανάβει… φωτιές ο Ντόναλντ Τραμπ με τις εξαγγελίες του. Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «60 λεπτά» η οποία θα μεταδοθεί τα ξημερώματα κι αν μη τι άλλο δείχνει διατεθειμένος να διατηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Μία από αυτές ήταν πως θα «κυνηγήσει» τους παράνομους μετανάστες. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο Τραμπ το σχέδιο του είναι να απελάσει εκατομμύρια μετανάστες, άμεσα, με το που θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

«Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάρουμε όλους όσους έχουν εγκληματικό παρελθόν, είναι μέλη συμμοριών, διακινούν ναρκωτικά κι όλοι αυτοί είναι πολλοί περίπου δύο ίσως και τρία εκατομμύρια και να τους πετάξουμε έξω από τη χώρα. Θα τους απελάσουμε, βρίσκονται άλλωστε εδώ παράνομα».

Επιπλέον μιλώντας στο CBS News  επιβεβαίωσε πως το ζήτημα του φράχτη στα σύνορα με το Μεξικό βρίσκεται στο μυαλό του «Σίγουρα σε κάποιες περιοχές θα μπει φράχτης, αλλά σε ορισμένες περιοχές ένας τοίχος θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός. Είμαι πολύ καλός σε αυτό. Λέγεται κατασκευή» είπε χαρακτηριστικά
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τράμπ ανάβει… φωτιές με την πρώτη του εξαγγελία - Θα απελάσω 3 εκατομμύρια μετανάστες άμεσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator