«Βόμβα» Μουζάλα: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών που ήρθαν με το καραβάνι των μεταναστών

0



«Τα hotspot  που φιλοξενούν πρόσφυγες θα καίγονται γιατί οι πρόσφυγες  εξεγείρονται γιατί δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα μας» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».
Ο κ. Μουζάλας είπε ότι «μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό».

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής επισήμανε ότι «τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα, δοκιμάζονται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό, γιατί η αύξηση του πληθυσμού εκεί δημιουργεί προβλήματα,τα οποία το κράτος προσπαθεί να τα λύσει και δεν είναι απών από το πρόβλημα αυτό. Ασφαλώς οι συνθήκες στα νησιά δεν είναι και οι καλύτερες, πρέπει να τις βελτιώσουμε και ζητάμε σε αυτό την βοήθεια των τοπικών φορέων».

Ο κ. Μουζάλας είπε ότι «στην χώρα μας υπάρχουν τώρα 60.000 μετανάστες, από τους οποίους οι 30.000 μπορούν να φύγουν, ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Βόμβα» Μουζάλα: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών που ήρθαν με το καραβάνι των μεταναστών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator