Δύο αστυνομικοί φρουρούσαν μετά από 22 χρόνια την... Μελίνα Μερκούρη !!!

0



Ο Ορισμός της αφοσίωσης αφορά δύο αστυνομικούς που φρουρούσαν 22 χρόνια μετά το θανατό της, τη Μελίνα Μερκούρη παίρνοντας κανονικά το μισθό τους.

Και, όμως, δύο αστυνομικοί εντοπίσθηκαν να φρουρούν την Μελίνα Μερκούρη 22 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό της. Πρόκειται για δυο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούσαν μόνο στα χαρτιά, εισπράττοντας μόνο τον μισθό τους.

Η κραυγαλέα αυτή περίπτωση εντοπίσθηκε μετά την διενέργεια ελέγχου που πραγματοποίησε αρμόδια επιτροπή του υπουργείου, ώστε να εξοικονομηθεί ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως είναι γνωστό, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., μετά από υπουργική εντολή, είχε αναλάβει την απόσυρση 80 οχημάτων και 700 αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων, ώστε να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν πως ανάμεσα στους 700 αυτούς αστυνομικούς θα βρίσκονταν και δύο κατ εξακολούθηση αργόμισθοι που για 22 χρόνια κρύβονταν από την υπηρεσία.

Οι δύο ένστολοι έλαβαν πλέον τα φύλλα πορείας για τα πεζοδρόμια της Αττικής.

Κoolness.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δύο αστυνομικοί φρουρούσαν μετά από 22 χρόνια την... Μελίνα Μερκούρη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator