Βασίλης Νανόπουλος: Πρόσκληση στείλαμε στον ίδιο τον Δήμαρχο και μάλιστα διπλή (video)

0Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος απαντώντας στις δηλώσεις του δημάρχου δήλωσε ότι: Πρόσκληση στείλαμε και στον ίδιο αλλά και στους δημοτικούς συμβούλους ηλεκτρονικά με email και μάλιστα διπλή άλλωστε εγώ λειτουργώ θεσμικά απάντησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην δήλωση του Δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού ότι δεν κλήθηκε στην έκθεση.
Και στην δήλωση του δημάρχου να γίνει στην πόλη της Κορίνθου ζήτησε διαβεβαίωση οτι δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τις άδειες.korinthostv.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: Πρόσκληση στείλαμε στον ίδιο τον Δήμαρχο και μάλιστα διπλή (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator