Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: Η πολυαναμενόμενη συνέντευξή του στη Rap Media (video)

010 χρόνια ποιμαντορίας του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου συμπληρώνονται φέτος.

Ο ερχομός του στην Κόρινθο, η ιστορική υποδοχή του από τους Κορινθίους, το επιφυλακτικό κλίμα στον χώρο των ιερέων, η νηνεμία και η εμπιστοσύνη που επήλθε σε κλήρο και λαό, το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο, οι πολέμιοι και οι φίλοι..

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος μιλά αποκλειστικά στην Rap Media και στο Νίκο Νικολόπουλο για τα πρώτα 10 χρόνια του ως πνευματικός ταγός στην Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου.

Μια συνέντευξη εκ βαθέων που θα συζητηθεί:rapmedia.gr

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: Η πολυαναμενόμενη συνέντευξή του στη Rap Media (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator