ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Έδωσαν Copy-Paste δελτίο τύπου για την Κορινθία με πληροφορίες για... το Ηράκλειο και το Νομό Πέλλας και Ημαθίας

0



Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, αδυνατούν να γράψουν ένα Δελτίο Τύπου για την Κορινθία και κάνουν copy paste δίνοντας στα τοπικά Μέσα πληροφορίες για... το Ηράκλειο και το Νομό Πέλλας και Ημαθίας...

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου (το οποίο έχει γίνει copy paste από το site agrotypos.gr)

Ο ΕΛ.Γ.Α. κατέβαλε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, 1.194.342,71 ευρώ σε 1.709 δικαιούχους για ζημιές που υπέστη η φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο τους, κυρίως μέσα στο έτος ζημιάς 2015.
Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Ηρακλείου, όπου καταβλήθηκαν συνολικά 449.590,64 ευρώ, ενώ ακολουθούν οι Νομοί Πέλλας και Ημαθίας με τους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους τους να εισπράττουν 88.845,25 ευρώ και 57.858,65 αντίστοιχα.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά Νομό πατήστε εδώ.

Αλήθεια, γιατί δεν γίνεται καμία αναφορά στην Κορινθία στο Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και στο ποσό ύψους 21.741 ευρώ που δόθηκε;
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Έδωσαν Copy-Paste δελτίο τύπου για την Κορινθία με πληροφορίες για... το Ηράκλειο και το Νομό Πέλλας και Ημαθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator