ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ.

0


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Το Συνδικάτο μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ. Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας να χτυπήσει τη συνδικαλιστική δράση, ενόψει μάλιστα της αναμόρφωσης προς το χειρότερο του συνδικαλιστικού νόμου που ετοιμάζουν από κοινού κυβέρνηση - εργοδοσία και κουαρτέτο.
Πρόκειται για απολύσεις εκδικητικές, τρομοκρατικές και καταχρηστικές, αφού στο στόχαστρό τους βρέθηκαν εργαζόμενοι που είναι ιδρυτικά μέλη του νεοσύστατου σωματείου.
Καλούμε όλους τους μεταλλεργάτες του νομού στην πύλη του εργοστασίου της MICROFILL στις 6:00 το πρωί.
Όλοι για έναν και ένας για όλους
Απαιτούμε την επαναπρόσληψη των 4 απολυμένων συναδέλφων.
Η Διοίκηση
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ. "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator