Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στη MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε.

0Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης –Αποχέτευσης Σικυωνίων εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους ΣΤΗΝ MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε. οι οποίοι αποφάσισαν 24-ωρη προειδοποιητική ΑΠΕΡΓΙΑ την Δευτέρα 31-10-2016, διεκδικώντας να πάρει πίσω η εργοδοσία τις τρομοκρατικές απολύσεις τεσσάρων συναδέλφων τους.

Οι εργαζόμενοι αυτοί έκαναν το «έγκλημα» να ιδρύσουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους Σωματείο, ώστε να διεκδικήσουν συλλογικά ανθρώπινες συνθήκες στους χώρους εργασίας, να πληρώνονται στην ώρα τους με αξιοπρεπείς μισθούς, να υπερασπίσουν το αυτονόητο δικαίωνα τους να ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.

Καταγγέλλουμε την προκλητική – αντεργατική και αυταρχική στάση της εργοδοσίας η οποία εκμεταλλευόμενη το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο, προσπαθεί με απολύσεις να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ευελπιστώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα κάμψει την αγωνιστική τους διάθεση, θα τους διασπάσει.

Καλούμε τα υπόλοιπα Σωματεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις , να καταδικάσουν τέτοιες μεθόδους και συμπεριφορές οι οποίες έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων, να επιβάλλουν «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς, είτε ανήκουν στον Ιδιωτικό είτε στον Δημόσιο τομέα.

Να σταθούν στο πλάι των εργαζομένων, να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον δίκαιο αγώνα που κάνουν υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους στην εργασία και την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, να διεκδικήσουν την ζωή που τους αξίζει.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος  Καλαντζής Γιάννης
Ο Γεν. Γραμματέας  Κελλάρης Γιάννης
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων εκφράζει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στη MICROFILL Κ. ΖΑΦΡΑΝΑΣ Α.Ε."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator