Δείτε Live εικόνα - Δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρότατο σεισμό στην Ιταλία

0



Δεκάδες είναι οι τραυματίες από τον νέο ισχυρότατο σεισμό που συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα έχουν ήδη γίνει αρκετές αεροδιακομιδές ανθρώπων η κατάσταση των οποίων κρίθηκε πιο σοβαρή. Τουλάχιστον 6 τραυματίες ανασύρθηκαν από κτήρια στο κέντρο της Νόρτσια, της πόλης που φαίνεται πως έχει υποστεί το μεγαλύτερο πλήγμα.

Η εκκλησία του Αγίου Βενέδικτου πριν και μετά


Η ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε στις 07:40 το πρωί της Κυριακής την Ιταλία. Το αμερικανικό ινστιτούτο Γεωφυσικής αρχικά έκανε λόγο για σεισμό 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και τελικά αναθεώρησε την εκτίμησή του σε 6,6 Ρίχτερ.

Δείτε Live εικόνα από την Ιταλία

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε Live εικόνα - Δεκάδες τραυματίες από τον ισχυρότατο σεισμό στην Ιταλία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator