Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Παρεμβαίνει η FIFA

0Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τις τελευταίες ώρες η μία ανατροπή διαδέχθηκε την άλλη. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης, δεν ανακοίνωσε επίσημα αλλά «διέρρευσε» την απόφασή του να ορίσει προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναβάλλοντας έτσι τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά και δικαιώνοντας την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 5-2. Αμέσως ύστερα, το φως της δημοσιότητας είδαν το ονόματα που φέρονται ότι θα αποτελέσουν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής στην προσωρινή διοίκηση και θα είναι οι: Γιώργος Στράτος, Στέλιος Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γιώργος Σκαρτάδος, Γιώργος Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας, Νίκος Μαχλάς, Γιάννης Βαλαώρας, Φάνης Τουντζιάρης, Βασίλης Παναγιωτάκης, Μάνος Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Χρήστος Καραβασίλης, Μιχάλης Τζανόπουλος, Αντώνης Παπαπετρίδης, Νίκος Βακάλης, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Βούρβαχης, Γιώργος Σταράκης και Κωνσταντίνος Κίτσιος.

Τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν κάθε άλλο παρά ως τελεσίδικα μπορούν να χαρακτηριστούν, ωστόσο, αφού όπως έγινε γνωστό η FIFA ενημερώθηκε άμεσα για τις εξελίξεις και αναμένεται να παρέμβει καταλυτικά. Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φέρεται πολύ ενοχλημένη από την απόφαση, για την οποία εκτιμάται ότι παραβιάζει το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας αφού δεν ελήφθη βάσει του καταστατικού της, αλλά βάσει νόμου.

Μια πιθανή εξέλιξη, λοιπόν, θεωρείται η άμεση παρέμβαση της FIFA, που θα προχωρήσει η ίδια στη σύσταση προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία για να τρέξει τα θέματα και να προχωρήσει τη διαδικασία των εκλογών με το εκλογικό σύστημα που ορίζει το καταστατικό της ΕΠΟ.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Παρεμβαίνει η FIFA"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator