ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Σκληρή επίθεση Παύλου Πολάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου

0



Ευθεία επίθεση κατά του δημοσιογράφου-εκδότη-τηλεπαρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε (μέσω fb) ο αν. υπουργός Υγειας Παύλος Πολάκης για δημοσίευμα της Real News σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον διαγωνισμό για τις ΜΕΘ. Ο Πολάκης αφού εξηγεί, από την πλευρά του, για άλλη μια φορά το τι ακριβώς συνέβη, γράφει για τον «κύριο Χατζηνικολαου»:

" Εχετε προσεκτικά φιλοτεχνήσει το προφίλ του σοβαρού δημοσιογράφου που αντιμετωπίζει σκληρά τους πολιτικούς. Προσέξτε όμως γιατι με τέτοια δημοσιεύματα το λιγότερο που κάνετε ειναι να εκτίθεστε ανεπανόρθωτα ότι προμοτάρετε μια σάπια και φαύλη κατάσταση η οποία ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ καθώς οι σκελετοί που έπονται να βγουν απ τη ντουλάπα σύντομα θα κάνουν πολλούς απο το πολιτικό προσωπικό αλλά και.. συναδέλφους σας να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν...

Εκτός και αν το κάνετε για λόγους συναδελφικής αλληλεγγύης γιατι απο το 2015 κόπηκε η διαφημιστικη δαπάνη που απλόχερα μοίραζαν οι διοικησεις του Κεελπνο προς διαφορά ΜΜΕ πανελλαδικά με βαση πολιτικές εντολές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (γιατι ο δικός σας όμιλος δεν ήταν στο pay-roll των ΜΜΕ του Κεελπνο το 2014 όπως φάνηκε απο τον έλεγχο του ΓΛΚ)".

zoornalistas.blogspot.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Σκληρή επίθεση Παύλου Πολάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator