Φιλελεύθερες... αμαρτίες!

0



Η Νέα Δημοκρατία μοιάζει με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Πηγαίνουν και... ανασταίνουν πεθαμένες ομάδες ή «παλτά» στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Έτσι και η ΝΔ ουκ ολίγες φορές έχει αναστήσει πεθαμένους, τελειωμένους ή ανόητους πολιτικούς, δημοσιογράφους, πολιτικούς αναλυτές, επικοινωνιολόγους – γλείφτες και διάφορα άλλα τρωκτικά της εξουσίας που δεν ξέρουν τι πάει να πει μεροκάματο.

Με τις γκάφες των ηγεσιών της διαχρονικά πάντα, δίνει λαβή σε διάφορους της παραπολιτικής και της παραδημοσιογραφίας να βγάζουν εκατομμύρια, να στήνουν sites με δήθεν φιλελέ χαρακτήρα, να πουλάνε εκδούλευση, ακόμη και στη νέα ηγεσία που υποτίθεται ότι πήρε μαθήματα από τα παθήματα του παρελθόντος.

Μπα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Δεν πάει να τους τα λέμε εμείς, δεν πάει να ακούνε ότι θα ξανακάνουν τα λάθη που τους καταδίκασαν να βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα ή την πλάτη του Αλέξη. Εκεί, ξανά και ξανά τις ίδιες γκάφες με τους ίδιους ανθρώπους που το μόνο για το οποίο είναι χρήσιμοι είναι για... στόχο στην σκοποβολή της Άννας Κορακάκη που χρειάζεται οπωσδήποτε τενεκέδες ξεγάνωτους.

Αλλά τι τα λέμε όλα αυτά; Μήπως θα μας ακούσει κανείς; Έχουν πάθει αυτισμό στη Νέα Δημοκρατία και αφήνουν τους εαυτούς τους... φιλελεύθερους να κάνουν τις ίδιες γκάφες.

Μόλις δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που έχασε η ΝΔ την εξουσία. Θα θυμάστε ότι δεν ήταν μόνο η Μέρκελ που καταδίκασε τον Σαμαρά στις εκλογές. Ήταν και τα εγκληματικά λάθη που έγιναν από τους φανερούς και μυστικούς συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού. Τουιτάκηδες και φεισμπουκάδες, «τρόλια» της Νέας Δημοκρατίας και τεμπελχανάδες της εύφορης κοιλάδας είχαν μαζευτεί στο Μαξίμου και πουλούσαν «προστασία» στον Σαμαρά. Μόλις έμπαινε βέβαια μέσα στο γραφείο κάθονταν «κλαρίνο» από το φόβο, αλλά από πίσω έκαναν τρελές μπίζνες.

Υπάρχουν αυτοί και ορισμένοι άλλοι που το παίζουν ξαφνικά κήρυκες του φιλελευθερισμού. Αμ δεν είναι έτσι το... liberal κύριοι. Θέλει κότσια, τιμιότητα και κυρίως να μην είσαι κωλοτούμπας. Μαθαίνουμε ότι τελευταία ο πρωινός καφές της Νέας Δημοκρατίας έχει διευρυνθεί. Παίρνουν μέρος οι νέοι που έβαλε ο Κυριάκος αλλά που δεν ξέρουν ακόμη την τύφλα τους, ο Κουμουτσάκος που ήταν μέχρι προχθές υπό διωγμό, ο «τρεχαλατζής» του προέδρου Μακάριος Λαζαρίδης και ο... Μαυρίδης του Liberal. Ο πρώην Capital που έκανε χρυσές δουλειές μαζί με τον Θ. Φιλιππόπουλο, δηλαδή με τον Βαρδινογιάννη ο οποίος πολέμησε όσο κανείς τη ΝΔ και στήριξε όσο κανείς τον Τσίπρα.

Πίσω από τον Μαυρίδη είναι βεβαίως ο... αιώνιος σύμβουλος στη ΝΔ, ο Μουρούτης που επανέκαμψε καθώς για κάποιο χρονικό διάστημα δεν του μίλαγε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς του εξαιτίας των εγκληματικών λαθών που έκανε όταν ήταν στο Μαξίμου. Τρέχει στους δρόμους, παρακαλάει διαφημιστικές, μιλά με κορυφαίους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες για να ζητήσει διαφήμιση για το site το οποίο «τρώει» τόσα πολλά που σε λίγο θα το λένε ο axortagos.gr». Α, ήταν και στις πρώτες θέσεις στη ΔΕΘ όταν μιλούσε ο Κυριάκος. Βγήκαν και φωτογραφίες με τους νέους εκπροσώπους του... φιλελευθερισμού. Ελπίζουμε χωρίς την συναίνεση του Αντώνη Σαμαρά να τα κάνουν όλα αυτά. Γιατί αν ο Κυριάκος εμπιστεύεται τις συμβουλές τους και ταυτόχρονα ο πρώην πρωθυπουργός δεν του λέει ότι κάηκε από κάτι τέτοιους, τότε η ΝΔ θα έχει πρόβλημα.

Αν λοιπόν θέλει η ΝΔ όχι απλά να γίνει κυβέρνηση αλλά να μείνει για χρόνια και να βάλει τη χώρα σε σωστές ράγες οφείλει να δει τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν. Ομαδούλες, Κολωνακιώτικες, φλώρικες συμπεριφορές, ιδεολογικές παρλαπίπες που κάποιοι τις πουλάνε ακριβά δήθεν για να το παίξουν η ψυχή της παράταξης, πρέπει να απομονωθούν. Ψυχή της ΝΔ είναι ο κόσμος της κι όχι οι επαγγελματίες που βγάζουν τρελό χρήμα, τέτοιο που σου... πέφτουν τα μαλλιά.

Υ.Γ. Ο κύριος Μουρούτης με την ιδιότητα του πρώην διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού παίρνει τις διαφημίσεις για το Liberal.gr;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φιλελεύθερες... αμαρτίες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator