Γ.Δέδες: Στο τέλος του μήνα οι ανακοινώσεις για τον Προαστιακό στο Λουτράκι - ΒΙΝΤΕΟ

0Υπομονή λίγες ακόμα μέρες πρέπει να κάνουν οι Κορίνθιοι και δει οι Λουτρακιώτες προκειμένου να ενημερωθούν για το μέλλον του Προαστιακού σιδηρόδρομου και της έλευσής του στην Λουτρόπολη της Κορινθίας. Ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες από την έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας το βράδυ των εγκαινίων της παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν στα τέλη του μήνα ενώ ανακοίνωσε την δημοπράτηση στις 6 Οκτωβρίου της μελέτης για την συνολική παρέμβαση στο ζήτημα της διάβρωσης των ακτών, με δημόσιο – διεθνή διαγωνισμό. Παράλληλα ο Κορίνθιος Γενικός έκανε λόγο για ένα σύνολο αναπτυξιακών έργων που αφορούν την Κορινθία και εντάσσονται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.rapmedia.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Δέδες: Στο τέλος του μήνα οι ανακοινώσεις για τον Προαστιακό στο Λουτράκι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator