Αυτή είναι μια άλλη "θλιβερή εικόνα της Πύλης της Πελοποννήσου"

0

Θυμάμαι ένα πανηγύρι με κανάλια και δημοσιογράφους για το βάψιμο των κυγκλιδωμάτων της παλαιάς γέφυρας του Ισθμού. Με μπλουζάκια καπελάκια, αντιπεριφερειάρχες και το δήμαρχο Λουτρακίου.'Ομως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ούτε όπως προσπαθούν να τα αναδείξουν διάφορες σκοπιμότητες.

Ορίστε λοιπόν οι χτεσινές φωτογραφίες από τη γέφυρα, που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. Λάκη Γιαννιδάκη αυτές τις εικόνες δεν τις είδες; Μόνο τις απλωμένες μπουγάδες των προσφύγων είδες; Επιτρέπεται η αναδημοσίευση.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτή είναι μια άλλη "θλιβερή εικόνα της Πύλης της Πελοποννήσου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator