Καταρρέουν και βλέπουν φαντάσματα

0



Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» ή όπως λένε οι νεοέλληνες... και η κοπριά στα λάχανα.

Αυτό μας θυμίζει ο... θυμωμένος Νίκος Παππάς ο οποίος, ξεκούραστος από τις 10ήμερες διακοπές με τα λεφτά του ελληνικού λαού προσγειώθηκε στην Ελλάδα για να μας κάνει... ντα. Να μας κουνήσει το δάκτυλο γιατί του ασκούμε κριτική.

Να τα βάλει με τα κανάλια που του επιτίθενται γιατί λέει «στήνουν δελτία» και κυρίως. Να στηρίξει τον φίλο του τον Καλογρίτσα με τον οποίον προφανώς θα πολεμήσουν τη διαφθορά στα μέσα ενημέρωσης.

Ο επίσημος προσκεκλημένος στην ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο, όπως αποκάλυψε το Antinews, φαίνεται να έχει τις γερές πλάτες του κ. Παππά γι' αυτό και δεν παραιτείται από τις τηλεοπτικές άδειες. Αλλά μένει να δούμε που θα βρει τα 17 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δώσει τη Δευτέρα ως προκαταβολή και αν μπορεί να δικαιολογήσει με το πόθεν έσχες του. Αλλά με πραγματικό έλεγχο του πόθεν έσχες όχι με ψεύτικους ελέγχους για να περνάνε οι εκλεκτοί.

Όμως, ο κ. Παππάς εμφανίζεται ιδιαίτερα προκλητικός. Επιτίθεται στον Αλαφούζο, τον Βαρδινογιάννη ή τον Κοντομηνά γιατί τολμάνε τα κανάλια τους να βγάζουν την αλήθεια. Για τα βοσκοτόπια, για τα υποθηκευμένα ακίνητα, για το γεγονός ότι πολλοί λένε ότι πρόκειται για «αεριτζή» που βγαίνει μπροστά με τις πλάτες των άλλων.

Εντάξει, να διώξουμε τους παλιούς νταβατζήδες των μίντια. Αλλά όχι με τόση προκλητικότητα να στήνουμε το δικό μας μαγαζάκι. Όποιος έχει λεφτά και δεν είναι βρόμικα, «μαύρα», από ναρκωτικά ή από άλλες έκνομες ενέργειες να πάει να πάρει και μία και δέκα άδειες. Όχι, όμως, αυτό το γελοίο κατασκεύασμα που στήθηκε από την κυβέρνηση.

Λένε τώρα ότι θα εκπέσει ο Καλογρίτσας αν έχει πρόβλημα. Και ποιος θα πάρει άδεια; Ο Σαββίδης που ομολόγησε ο ίδιος πως ήταν «λαγός» και ανέβαζε το τίμημα;

Μιλάμε για πολύ βρομιά και όπου κι αν το πιάσεις λερώνεσαι. Κι αυτό έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή του Παππά, του Κρέτσου και των διάφορών συμβούλων του που πληρώνονται αδρά για να του λένε πώς θα «πολεμήσει» τη διαπλοκή.

Τα πράγματα δείχνουν ότι η κυβέρνηση αποφάσισε νέα στρατηγική. Να καταγγέλλει σχέδιο εκτροπής της και να βγαίνει ο Παππάς και η παρέα του να μιλάνε με ονόματα και να φέρονται κουτσαβάκικα προκειμένου να φτάσει η κόντρα στα άκρα. Στο βάθος ενδεχομένως να είναι οι εκλογές με το «αφήγημα» του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «πολεμήσαμε τη διαπλοκή και τους παλιούς νταβατζήδες αλλά δεν αντέχουμε άλλο, ας αποφασίσει ο λαός». Οδός διαφυγής δηλαδή σηκώνοντας αριστερή παντιέρα στο εσωτερικό με τις τηλεοπτικές άδειες και στο εξωτερικό με την τρόικα και τις επώδυνες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στα εργασιακά, προτού έρθει ο «κόφτης».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καταρρέουν και βλέπουν φαντάσματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator