Ξέσπασμα Αλέφαντου για τον Μπέντο

0


Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Φάληρο από τον ΑΠΟΕΛ για την 2η αγωνιστική του Europa League,με τον Νίκο Αλέφαντο να σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Διαβάστε το σχόλιο του Νίκου Αλέφαντου στο sportdog.gr

Ο κόσμος τα είχε χαμένα γύρω μου, οι μισοί θέλανε να χειροκροτήσουν και οι άλλοι μισοί αποδοκιμάζανε. Με την άμυνα τα είχαν όλοι. Εντάξει, το έχουμε πει από πέρσι τόσες φορές ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια σεντερμπακάρα, όμως εδώ έκανε λάθος και ο τερματοφύλακας. Ο Μπέντο συνεχίζει το βιολί του. Έχω βγει και έχω πει ότι είναι ανέκδοτο αυτό που κάνει με τους τερματοφύλακες. Έχεις κύριε τον Καπίνο, το δικό μας παιδί, ανήκει στον Ολυμπιακό, είναι ελληνόπουλο, και ενώ πάει καλά τον αλλάζεις στα ευρωπαϊκά ματς; Γιατί; Αν είναι ντεφορμέ να τον αλλάξεις.

Ροτέισον στους τερματοφύλακες χωρίς λόγο είναι γελοίο. Γιατί, κουράζεται ο γκολκίπερ; Ή θες να αναδείξεις τον τερματοφύλακα που ανήκει στη Γιουβέντους; Τον είδες πώς βγήκε στο γκολ που έφαγε;

Και εντάξει, τρως το γκολ νωρίς. Δεν έπαιζες με τη Γιουβέντους, δεν έπαιζες με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Ατλέτικο. Δεν έπαιζες με την Μπάγερν. Δεν έπαιζες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Σίτι, την Άρσεναλ. Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιζες. Δεν μπορούσες να βάλεις 1 γκολ στον ΑΠΟΕΛ να μη χάσεις;Ο Γκουαρντιόλα τρία βρέθηκε να τρώει απ' τη Σέλτικ και όμως το 3-0 το έκανε 3-3!

Αυτός ο προπονητής δεν μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό, το λέω υπεύθυνα. Όσο βαρύ και αν ακούγεται, αν με ρωτούσαν από τη διοίκηση τώρα θα τους έλεγα "μη σκέφτεστε πόσους προπονητές αλλάξατε, ατυχήσατε, εντάξει, τώρα τι πρέπει να γίνει να χαθεί το πρωτάθλημα επειδή δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλούς προπονητές; Αυτός είναι καμένο χαρτί για τον κόσμο και τους παίκτες, δεν πείθει κανέναν".

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα ο Ολυμπιακός, και από τι ομάδες, από τη Λάρισα που έχασε στην Κέρκυρα και δεν νίκησε τον Ηρακλή στην έδρα της, και από το ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη. Και τώρα έρχεται η ΑΕΚ. Πολύ κρίσιμο ματς το θεωρώ αυτό. Όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για το βάρος της αποτυχίας. Αν στραβώσει τρίτο σερί παιχνίδι, πώς θα σηκωθεί μετά η ομάδα;

Δεν μπορεί σε αυτόν τον Ολυμπιακό να μην παίζει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Αρχηγός, προσωπικότητα, αυτός θα πάρει την μπάλα και θα μπουκάρει, θα σουτάρει. Ιδανικός στο τελευταίο μισάωρο που είχε κουραστεί ο ΑΠΟΕΛ και είχαν κλειστεί πίσω. Τι βάζεις την ...κουβαρίστρα μέσα αλλαγή! Και βάζεις και δεύτερο φορ τον Καρντόσο, κινήσεις απελπισίας, ε σου πέρασε τρίτο σέντερ μπακ ο ξύπνιος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.Και βγάζεις τον Φορτούνη, τον καλύτερό σου παίκτη, καλύτερος ήταν από τους άλλους. Τον σακατεύεις ρε!

 Και τι σκηνικό είναι αυτό σε αλλαγή, να την παίρνεις πίσω επειδή φώναζε ο κόσμος και επειδή δυσφορούσε ο Μαρίν. Και εσύ κύριε Μαρίν, ποιος είσαι, χάλια σε είδα στο γήπεδο, εδώ είναι Ολυμπιακός, έβγα έξω γρήγορα.Και έμεινε σε όλο το ματς μέσα ο Σεμπά. Ρε δεν πάει στο γκολ ο Σεμπά. Δεν πάει στο γκολ ο Ελιονούσι. Δεν ξέρει μπάλα ο Ιντέγε να βγάλει φάσεις προσωπικές, να ντριμπλάρει και να σουτάρει, το έχετε δει ποτέ αυτό από τον φορ του Ολυμπιακού; Να ντριμπλάρει και να σουτάρει μια φορά.

 Ό,τι ζήτησες το πήρες από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Αλλά εσύ έκανες κατάχρηση και θες να βάζεις τους δικούς σου.Πού είναι οι Έλληνες, ο Σιόβας, ο Μανθάτης, πού είναι ο Φορτούνης, να μην τον πειράζεις, πού είναι ο Μπουχαλάκης, πειράζεις και τον Καπίνο.Πού είναι ο Πάρντο που σαν τους άλλους που βλέπω θέλει δυο στα εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός πριν ένα χρόνο χάλαγε τον κόσμο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα έβαζε στα ίσα με μεγαθήρια. Και τώρα του κάνουν ζημιές ελληνικές και κυπριακές ομάδες.

 Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν χωράει μαζί ο Φορτούνης με τον Τσόρι. Πλάκα κάνετε; Σε αυτόν τον Ολυμπιακό που βλέπουμε; Δηλαδή χωράνε μαζί η "κουβαρίστρα" με τη "φτερούγα" και δεν χωράνε ο Φορτούνης με τον Ντομίνγκες;Βάζεις τον Μάρτινς μέσα να κάνει τι; Να δίνει την μπάλα δεξιά και αριστερά με ένα ΑΠΟΕΛ που ήταν πίσω ταμπουρωμένος; Βάλε τον Τσόρι μέσα να τους τρυπήσει. Και αν κέρδιζες ένα πέναλτι ποιος θα το χτύπαγε έχοντας έξω τον Φορτούνη και τον Τσόρι; Δεν πάει έτσι η ομάδα με αυτόν. Και φάνηκε προπονητάκος στην αλλαγή που πήρε πίσω.

Και ποιος στο σκάουτερ δεν είδε τον Κουλιμπαλί στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον άφησε να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά πήραμε τον πιο ακριβό Φιγκέιρας; Και μετά ήρθε ο Μπέντο και είπε θέλω να κρατήσετε τον Φιγκέιρας, μην τον διώχνετε...

ΠΗΓΗ: sportdog.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξέσπασμα Αλέφαντου για τον Μπέντο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator