ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ στον Πέτρο Τατούλη και την Κωνσταντίνα Νικολάκου και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για ένα χρόνο

0ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ στον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και στην Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνα Νικολάκου και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για ένα χρόνο, πρωτοδίκως από το τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση σήμερα το μεσημέρι.
Το τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στην σημερινή του συνεδρίαση ενώπιον πολυπληθούς δημοσίου ακροατηρίου έκρινε ένοχο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και το δεξί του χέρι και αντιπεριφερειάρχισα Κωνσταντίνα Νικολάκου σε μήνυση που είχε υποβληθεί το 2013 από τον εκδότη Κ. Πλεμένο της εφημερίδας ΕΛΥΘΕΡΙΑ της Μεσσηνίας. 
Δεν παρευρέθηκε ούτε ο κύριος Τατούλης, ούτε η κυρία Νικολάκου, αλλά εκπροσωπήθηκαν νομίμως από το συνήγορο τους δικηγόρο της Καλαμάτας Κωνσταντίνο Μαλαφάντη. 
Ένταση δημιουργήθηκε από τις καταθέσεις καταπέλτη του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κυρίου Μαλαπάνη ο οποίος συνέδεσε το γεγονός της παραίτησης του και με τα περιγραφόμενα στη μήνυση του εκδότη. Η υπεράσπιση το μόνο που έλεγε συνέχεια προσπαθώντας τι να δικαιολογήσει ήταν η προσπάθεια των ευθυνών να μεταφερθούν σε υπηρεσιακούς παράγοντες η ποινή αυτή είναι σε πρώτο βαθμό σε φυσικά εφέσιμη, αλλά η εκτίμηση μας είναι ότι σημαίνει και το τέλος της πιθανότητας να ξανά είναι υποψήφιος περιφερειάρχης εκ νέου ο Πέτρος Τατούλης. Τι προβλέπει σε αυτές τις περιπτώσεις ο Καλλικράτης, σύμφωνα με εξακριβωμένες νομικές πληροφορίες θα πρέπει άμεσα ο γραμματέας αποκεντρωμένης κύριος Παναγιωτόπουλος να επιβάλει την διοικητική κύρωση τις αργίας δικαίωμα και υποχρέωση που έχει σύμφωνα με τον νόμο του Καλλικράτης, μπορεί να επιβάλει από ένα έως έξι μήνες στον καθένα αργία, άσχετα με το αν δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα η πρωτόδικη ποινή.
Σε περίπτωση δε που το εφετείο αποφασίσει παρομοίως και παραμείνει η ποινή, τότε σε λίγο χρονικό διάστημα θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιβλήθηκε και στην υπόθεση Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
Δηλαδή, την οριστική παύση άσκηση καθήκοντος και στέρηση δικαιώματος εκλέγεσθαι.
Όσο για το ιστορικό, πως φτάσαμε σε αυτή την απόφαση, υποβληθεί η μήνυση στο αυριανό φύλλο, της εφημερίδας "ΣΗΜΕΡΑ" όλο το ιστορικό και λεπτομέρειες.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ στον Πέτρο Τατούλη και την Κωνσταντίνα Νικολάκου και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για ένα χρόνο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator